• 0485-453475
  • 06-22790369

Cursus Acuut coronair syndroom en Hartfalen

Op het evaluatieformulier van de laatste Medifarmcursus was Hartfalen een van de meest gevraagde onderwerpen. Daardoor is dit onderwerp voor deze cursus gekozen, mede omdat er veel zeer interessante medische aspecten aan het onderwerp zitten, hartfalen alleen maar vaker voor zal komen en het een lijden is dat net zo dodelijk is als kanker. De vijfjaarsoverleving is ongeveer 50%! Bij het schrijven van de cursus leek ‘Acuut coronair syndroom’ ook heel geschikt om mee te nemen als onderwerp. Daar wordt voor apothekers vrijwel nooit nascholing over gegeven.
Deze cursus vormt een goed geheel met en is een goede voorbereiding op de volgende Medifarmcursus ‘Cardiovasculair risicomanagement (CVRM)’, die van half april t/m half juni 2019 gegeven gaat worden door een heel goed ingevoerde apotheker naar aanleiding van het uitkomen van de nieuwe NHG-Standaard. Lees meer…

 

Klik hier voor meer informatie en/of u op te geven voor deze cursus!