• 0485-453475
  • 06-22790369

Cursus: ‘Openbaar apotheker: kunde of kunst?’

De cursus: ‘Openbaar apotheker: kunst of kunde?’ wordt gegeven door Monique ten Brinke, openbaar apotheker, zorgethicus en lid van de geschillencommissie SKGE. Openbare apothekers bezitten veel farmaceutische kennis. Toch is het in de praktijk soms een kunst om een goede beslissing te nemen, om op de juiste manier het gesprek aan te gaan, het perspectief te verbreden en te komen tot een goede argumentatie. Deze workshop geeft praktische handvatten voor dilemma’s in de dagelijkse praktijk van de openbare apotheek.

Deze cursussen zullen in het najaar van 2019 weer worden gegeven door Monique ten Brinke. Wilt u een bericht ontvangen van de exacte data stuurt u dan een mailtje naar info@medifarm.nl, u ontvangt dan van ons een uitnodiging zodra de data en locaties bekend zijn. Onder de knop ‘Medifarmcursussen’ vindt u alle informatie over de najaarscursussen en kunt u zich aanmelden.